It’s not my work. It’s my passion

Se spune că lucrurile de care eşti pasionat nu sunt întâmplătoare. Ele îţi sunt chemarea
Indiferent de visul pe care îl ai, dacă l-ai împărtăşit deja cu toată lumea sau îl ascunzi bine, ştiut doar de tine, visul nu trebuie să rămână doar un vis. Cred că merită să te zbaţi o viaţă întreagă şi să lupţi pentru a permite dorinţelor tale să iasă la suprafaţă şi să ia forma pe care ţi-ai imaginat-o de un million de ori atunci când visai cu ochii larg deschişi.

AS SOON AS YOU START TO PURSUE A DREAM, YOUR LIFE WAKES UP AND EVERYTHING HAS MEANING 

Dacă mă întrebi pe mine ce imi place să fac cel mai mult o să îţi răspund ca îmi place să călătoresc şi îmi doresc ca în viitorul apropiat această pasiune să devină şi profesie. Ador să descopăr fiecare loc nou pe care îl vizitez, cu mâncarea sa specifică, arhitectura oraşului, străduţele mici şi întortocheate sau marile bulevarde, culorile, oamenii şi aerul pe care îl respir acolo. De fiecare dată când pregătesc o nouă excursie am emoţii. Şi cred că acesta e cel mai bun semn că ceea ce fac este o pasiune. Fără emoţii nu avem nimic, nu suntem nimic.

Locurile frumoase mă inspiră
Există locuri a căror frumuseţe întrece orice aşteptare. Preferatele mele sunt cele în care mama natură a lucrat într-o manieră desăvârşită, locuri care te copleşesc şi îţi transmit energia lor. Parcurile naturale, stâncile, cascadele, lacurile, muntele şi marea sunt opere de artă ale naturii care îţi mângâie privirea şi îşi fac loc în sufletul oricui pentru totdeauna.

Am ales să împărtăşesc experienţele minunate cu toată lumea
Deoarece am fost la randul meu inspirată de alţi oameni care au aceeasi pasiune şi care au ales să nu păstreze experienţele doar pentru ei, am început să povestesc despre călătoriile şi pasiunea mea. Recunosc că am pornit la drum cu o oarecare teamă pentru că orice început înseamnă să îţi asumi un risc. Mi l-am asumat şi ceea ce a urmat a fost dovada clară că dacă nu rişti nu ai nicio şansă să câştigi. Am primit mesaje de încurajare de la oameni minunaţi care apreciază ceea ce fac. Sunt abia la început dar feedback-ul pozitiv m-a ajutat enorm.

Încă nu au trecut două luni de la lansarea blogului şi pe langă toate “mesajele cadou” primite am acordat primul interviu în presă, iar apoi un alt interviu, de această dată televizat, unde am “insistat” 🙂  pe ideea de a-ţi imbogăţi sufletul călătorind.

Sfatul meu legat de călătorii
Încercaţi să vedeţi dincolo de aparenţe
Aici mă refer la acele locuri mai puţin cunoscute din marile oraşe. Plimbându-vă pe străduţe, paşii o să vă poarte în locuri minunate. Oraşelele mici au un farmec aparte şi un gen de familiaritate greu de găsit în marile metropole. Călătoriţi cu inima deschisă si zâmbiţi des că vă şade bine 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.